Tawnie är i Lettland

Hellu ^.^

Just nu så sitter jag och tuggar chips med ost smak och dricker coola i lobbyn på hotellet. Ja, ni läste rätt. Hotellet. Jag åkte nämligen med Silja line till Estland igår! :D Men jag är inte i Estland nu, utan vi bilade till Lettland, jag, pappa, farbror och lillebror.

På båsten så visade dom showen 'Life is a circus', den var kort men väldigt bra.. det var mest dans men ett oerhört bra luft-akro trick! Jag var uppe väldigt länge där.. vi satt och åt godis i baren.. :P Så jag är väldigt trött nu.




För bara några minuter sedan så var vi och bowlande i hotellets källare.. vi fick en timme gratis eftersom vårat rum höll på att städas så att vi inte kunnde gå in i det direkt när vi kom. Jag kom tvåa, efter pappa.. jag gjorde en Strike! 8D Oj, va stolt jag är..!! :)



I morgon så ska vi åka till Riga bukten och leta bärnsten, hoppas man hittar nåt!

bye bye Qtpie!

The circus rockers

Hej bloggen, nej så brukar jag inte skriva.. konnichiwa! Nej inte så heller.. jusste.. HELLU! 8D

Idah så var jag och spelade i mitt nya band.. jag spelar keyboard och min kompis Nelly sjunger tillsammans med en tjej som heter Zelma. Vi har också två killar som spelar gitarr och en på trummor. Vi heter 'The circus rockers' och i slutet av varje uppvisning så brukar Nelly göra nåt arcobatiskt trik! ^.^ Det kommer att bli skithäftigt när vi uppträder till jul! Vi ska spela 'hit me with your best shot', 'Back on the street' och nån annan som vi inte har fått noter till än. Jag spelar ganska lätta ackord.. hittils O.o En av killarna som spelar gitarr tittade lite extra på mig... I alla fall..

Bye bye Qtpie!


Bilden är från en av mina favorit serier K-on! :)

Viktigt till världens sport människor:

Spökboll/Dodgeball. En sport som går ut på att två lag ska kasta bollar på varandra, bränna ut varandra. Många tycker detta är en rolig sport/lek.. men vi som inte är så smidiga och kanske inte hinner ducka eller inte är så starka och inte kan kasta så hårt så är det inte så roligt att delta. Jag upplevde en sak på cirkusträningen som jag vet att många andra brukar råka ut för.. Att bli sist kvar i sitt lag. Det är hemskt. Jag stod i ett hörn under hela spelet och tog aldrig nån boll. "bäst att bara inte synas" tänkte jag. Sedan så var det bara jag kvar i laget. "Vi har bränt ut hela laget" ropade nån. "Nej, den tjejen är kvar!" Ropar nån annan och pekar på mig. Alla stirrar då på mig, och mitt bland alla så står en lång, kraftig kille med ett hånleende i ansiktet och bollen i handen. Han kastar. Jag blir träffad. I huvudet. I spökboll så brukar man inte räknas som träffad när bollen träffar huvudet eller händerna men den här killen ville såklart träffa mig rakt i huvudet.. Jag kämpade för att hålla tårarna tillbaka men dom kom ändå.. Min kompis Tone satte sig i ett hörn med mig och vi pratade tills jag kännde mig bättre. Det var ändå en av de värsta dagarna i mitt liv. För vissa händer detta ofta. Därför vill jag påminna alla som brukar slunga iväg bollar allt vad dom har mot folk: kasta snällt, ni missar inte om ni kastar lösare. Och framför allt, KASTA INTE MOT HUVUDET! Det gör för fan ont! (ursäkta mitt språk) ~ Det var allt jag vill ha sagt :3


Svamp-dag

Hello!

Idag så var jag med min pappa och söta lillebros och plockade svamp, vi hittade jätte mycket taggsvamp och stolt fjällskivling! :D Jag vet inte så mycket om svampar men det blev i alla fall en svamp-soppa efteråt.. menjag tog utan svamp och la i majs istället.. mycket godare enligt mig! ^^ Just nu så sitter jag och fixar med min klubb på djur.nu.. Hanna var hos mig idag.. min söta lilla hanna, oj va kul vi hade! Nu måste jag gå :O Vi ses! :3

Taggsvamp:


stolt fjällskivling:


Och idag så ska jag tipsa om den här bloggen!

RSS 2.0